Dr. Grandel

Dr. Grandel… schoonheid in de beste handen!
Dr. Grandel producten

In Beautysalon Anoucke werk ik met de hoogwaardige huidverzorgingsproducten en behandelmethode van Dr.Grandel. Inmiddels heeft Dr. Grandel al meer dan 60 jaar ervaring in het fabriceren en op het hoogste niveau ontwikkelen van innovatieve huidverzorgingsformules.

Het merk Dr. Grandel heeft zijn onstaan te danken aan de chemicus dr. Felix Grandel, die reeds in 1935 onderzoek deed naar de tarwekiem en vitamine E en daarmee de weg vrij maakte voor uiterst werkzame en irritatievrije natuurcosmetica. Dr. Felix Grandel slaagde in een doorbraak met de ontwikkeling van epigran (concentraat van werkstoffen uit tarwekiemen en plantaardige enzymen.)

 Arabesque Make-up  Arabesque Make-up products

Bij voorkeur haalt Dr. Grandel zijn grond- en werkstoffen uit de natuur. Dr. Grandel cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. Door nauwgezette toepassing van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt.

De producten worden niet op dieren getest maar op vrijwillige testpersonen onder conseguente samenwerking met toonaangevende dermatologen huidklinisch getest. Dr.Grandel biedt u producten aan voor zowel gezicht als het lichaam welke een buitengewoon effectieve en luxe verzorging bieden.

Klik hier voor de website van Dr. Grandel